Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Real Madrid #1

Real Madrid is al decennia lang nationaal en internationaal een van de meest succesvolle clubs. In het mooie maagdelijke witte tenue kent de ploeg vele fans. Wat weet jij over deze Spaanse grootmacht?

Real Madrid is de meeste succesvolle ploeg wat betreft het veroveren van de Champions League (inclusief Europa Cup I). Het toernooi werd voor het eerst gespeeld in het seizoen 1955/56. Hoeveel keer op rij won Real Madrid dit toernooi toen?
Real Madrid won de Champions League voor het laatst in 2018. Er werd een 3-1 overwinning geboekt op Liverpool. Welke speler wist tijdens deze finale twee doelpunten te maken?
In 1989 kreeg Real Madrid zijn grootste Europese nederlaag ooit te verwerken tegen AC Milan. Ook in 1982 kreeg Real Madrid een 5-0 nederlaag in Europa te verwerken. Tegen wie was dit?
Leo Beenhakker was twee keer trainer van Real Madrid. Tijdens zijn eerste periode was Don Leo drie jaar (seizoen 1986/87, 1987/88, 1988/89) trainer van Real Madrid. Hoeveel keer werd Leo Beenhakker toen kampioen met Real?
Welke trainer heeft het langst aan het roer gestaan bij Real Madrid?
Cristiano Ronaldo speelde tussen 2009 en 2018 292 wedstrijden voor Real Madrid. Hoeveel doelpunten maakte de Portugees?
Welke speler speelde de meeste competitiewedstrijden voor Real Madrid?
Wie maakte het snelste doelpunt ooit voor Real Madrid?
De wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona is een van de meest beladen duels op aarde. In 1943 boekte Real Madrid zijn grootste overwinning ooit op Barcelona. Hoeveel werd het?
Real Madrid kende in het verleden enkele legendarische spelers. Welk van de onderstaande spelers was het oudst toen hij nog voor Real Madrid uit kwam?