Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 11)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

RKC Waalwijk deed afgelopen weekend goede zaken door te winnen van FC Groningen. Huurling Thijs Oosting werd de grote man voor RKC door twee doelpunten te maken. Van welke club wordt hij geleend?
Sparta is zo goed als veilig maar de ploeg van Henk Fraser kreeg in de allerlaatste minuut van de wedstrijd toch nog een doelpunt tegen waardoor het gelijk speelde tegen Heracles. Wie scoorde er voor Heracles?
Wout Weghorst werd afgelopen week niet geselecteerd voor het Nederlands Elftal. De aanvaller liet dit weekend van zich horen door opnieuw het net te vinden voor VFL Wolfsburg. Zijn hoeveelste competitiedoelpunt maakte de aanvaller?
Juventus kreeg een gevoelige tik te verwerken in de strijd om de titel in de Serie A. Er werd thuis verloren van een laagvlieger. Van welke ploeg verloor Juventus?
AS Monaco is de laatste weken in grote vorm. Afgelopen vrijdag speelde AS Monaco tegen Saint-Etienne. Wat werd de eindstand?
Voor Parma opende afgelopen vrijdag een oud-Feyenoorder de score. Welke speler is dit?
Zlatan Ibrahimovic wist na enkele weken weer het net te vinden voor AC Milan. AC Milan won met 2-3 van Fiorentina. Op hoeveel competitiedoelpunten staat Ibrahimovic momenteel?
Afgelopen weekend maakte een Nederlander zijn eerste competitiedoelpunt in de Bundesliga. Welke Nederlander trof geweldig doel tegen Bayer Leverkussen?
Lutsharel Geertruida kreeg dit weekend goed nieuws. De Feyenoord-verdediger mag toch mee naar het EK voor spelers onder de 21. Geertruida werd eerst niet opgeroepen maar door een afzegging mag hij toch mee. Voor wie komt Geertruida in de plaats?
In Duitsland blijft Schalke 04 kwakkelen. Inmiddels is Schalke 04 de slechtste club van Europa. Hoeveel punten pakten de Duitsers dit seizoen in de Bundesliga?
Speel ook deze Quizzen!