Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 31)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

Myron Boadu debuteerde afgelopen vrijdag voor AS Monaco. De aanvaller miste een levensgrote kans en AS Monaco speelde slechts gelijk. Tegen wie speelde AS Monaco?
Feyenoord oefende in De Kuip tegen Atletico Madrid. Het werd 2-1 voor Feyenoord. Wie maakte vlak voor tijd de winnende treffer?
In Belgie wist Anterwerp met grote cijfers te winnen van Standard Luik. Het werd maar liefst 2-5. Voor Antwerp nam een aanvaller alle doelpunten voor zij rekening. Wie was dit?
Leicester City won afgelopen weekend van Manchester City voor de Community Shield. Vlak voor tijd benutte Iheanacho een strafschop. Wie maakte de overtreding aan City-zijde?
De Graafschap kreeg op de eerste speeldag een gevoelige tik te verwerken in de Keuken Kampioen Divisie. Van wie verloor De Graafschap met 0-3?
Op de Olympische Spelen won Brazilie de gouden medaille door in de finale van Spanje te winnen. Brazilië won met 2-1 van Spanje door een winnende treffer in de verlenging. Wie scoorde de winnende goal??
Ajax moest afgelopen weekend zijn meerdere erkennen in PSV voor de Johan Cruijff Schaal. Wat werd Ajax - PSV?
Club Brugge speelde afgelopen weekend gelijk in de derby tegen Cercle Brugge. Het werd 1-1. Welke Nederlander wist te scoren voor Club Bruge?
In dit stadion won Top Oss afgelopen weekend. Van welke ploeg is dit stadion?
In Duitsland zorgde Mark van Bommel voor een apart incident. De oud-PSV'er wisselde in het bekertoernooi 1x te veel. Tegen welke ploeg was dit?
Speel ook deze Quizzen!