Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 19)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

Barcelona heeft zondag alle kansen vergooid om de titel. Van welke ploeg verloor Barcelona de een na laatste wedstrijd van de Primera Division?
Lille maakt het ongekend spannend in de Ligue 1. Waar PSG won verspeelde Lille twee punten. Tegen welke tegenstander?
In de Eredivisie mocht Giakoumakis zich kronen tot topscorer. Hoeveel doelpunten maakte de Griek deze competitie?
In Engeland maakt Anwar El-Ghazi een goed seizoen door. Ook dit weekend wist de oud-Ajacied weer het net te vinden. Op hoeveel competitiedoelpunten staat de buitenspeler dit seizoen?
Liverpool pakte zondag een belangrijke strohalm in de strijd om een Champions League ticket. De ploeg van Jurgen Klopp won in de allerlaatste minuut. Wie scoorde dit doelpunt?
John van den Brom is de laatste weken goed bezig met KRC Genk. Ook dit weekend won Genk weer. Wat was de uitslag van Anderlecht - Genk?
Schalke'04 won eindelijk weer eens een wedstrijd. Met een scorende Klaas Jan Huntelaar in de basis werd Eintracht Frankfurt verslagen. Hoeveel werd het?
Almere City wist zich op de laatste speeldag niet te verzekeren van promotie naar de Eredivisie. Via de nacompetitie moest het gaan lukken maar bleek NEC een maatje te groot. Wat werd de uitslag van Almere City - NEC?
In Italië stond de stadsderby tussen AS Roma en Lazio Roma op het programma. Wat was de eindstand bij AS Roma - Lazio Roma?
Zaterdag werd de FA Cup finale tussen Chelsea en Leicester City beslist door een doelpunt. Wie maakte deze goal?
Speel ook deze Quizzen!