Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 18)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

Real Madrid verloor zondagavond dure punten in de topper tegen Sevilla. Wat werd de uitslag bij Real Madrid - Sevilla?
Juventus kreeg zondag in de topper een pak slaag van AC Milan. Hoeveel werd het bij Juventus - AC Milan?
ADO Den Haag lijkt er alles aan te doen om niet te gaan degraderen. De Haagse club won opnieuw en dit maal moest PEC Zwolle er met 0-1 aan geloven. Wie maakte het enige doelpunt?
In Frankrijk liep PSG duur puntverlies op in de strijd om de titel. Tegen welke ploeg speelde PSG gelijk?
Vlak voor de wedstrijd kreeg Eren Zahavi verschrikkelijk nieuws. Zijn gezin was thuis overvallen. Zahavi speelde ook niet mee tijdens de wedstrijd tegen Willem II maar keerde direct naar huis. In welke plaats woont Zahavi?
Bij VfL Wolfsburg stond dit keer niet Wout Weghorst in de kranten maar was het een andere speler die de show stal. Tegen Union Berlin werd met 3-0 gewonnen. Wie scoorde alle drie de doelpunten?
Op vrijdagavond moest John van den Brom het thuis met zijn Racing Genk opnemen tegen koploper Club Brugge. Wat werd de uitslag?
In de Keuken Kampioen Divisie staat er nog maar een wedstrijd op het programma. Diverse ploegen maken theoretisch nog kans op directe promotie. Welke club hoort daar niet bij?
De laatste plek is al bekend in de Keuken Kampioen Divisie. Deze is vergeven aan FC Dordrecht. Maar welke ploeg staat met nog een wedstrijd te gaan 19de en dus een-na-laatste?
Er zijn nog diverse ploegen in de Eredivisie die kans maken op Europees voetbal. Met nog twee wedstrijden te gaan is er echter ook een ploeg die daar geen kans meer op maakt. Welk van de onderstaande ploegen maakt geen kans meer op Europees voetbal?
Speel ook deze Quizzen!