Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 16)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

De titel lijkt Ajax na de 2-0 overwinning op AZ niet meer te kunnen ontgaan. Ajax werd dit weekend officieus kampioen. De hoeveelste landstitel zal dit betekenen voor Ajax?
Emmen boekte wederom een knappe overwinning afgelopen weekend. De afgelopen weken bleek de Emmen-keeper een belangrijke rol te spelen. Dit weekend ontsnapte de keeper echter toen hij een doorn Heracles-speler torpedeerde met een schop op de schouder. Hoe heet deze Emmen-keeper?
In Frakrijk stond de topper tussen Lyon en Lille op het programma. Bij Lyon speelde Memphis Depay de hele wedstrijd en bij Lille speelde Sven Botman achterin. Wat werd de uitslag bij Lyon - Lille?
Ateltico Madrid lijkt de titel te gaan verspelen in Spanje. De ploeg van Diego Simeone is de laatste weken wat van slag en verloor zondagavond opnieuw. Welke ploeg bleek dit keer met 2-1 te sterk?
In Duitsland zorgde Mainz voor een regelrechte stunt door van Bayern Munchen te winnen. De ploeg van Jerry St. Juste en Jean-Paul Boetius deed daarmee goede zaken in de strijd om lijfsbehoud. Met hoeveel won Mainz?
In Spanje werd dit weekend een wedstrijd te vroeg afgefloten. Er diende nog een minuut te worden gespeeld waardoor er spelers diende terug te keren op het veld om nog een minuut te voetballen. Bij welke wedstrijd gebeurde dit?
In Italië schreef Jayden Braaf zondag historie door de de jongste Nederlander te worden die ooit scoorde in de Serie A. Voor welke ploeg komt Braaf momenteel uit?
Jaap Stam maakt een slechte start door van het seizoen in Amerika. Van welke ploeg is Jaap Stam trainer?
In Schotland werd op het tweede niveau de kampioen bekend. Welke ploeg keert terug op het hoogste niveau van Schotland?
Ook in Schotland werd er gestunt door een ploeg. In de beker werd Rangers uitgeschakeld. Welke ploeg bleek na strafschoppen te sterk?
Speel ook deze Quizzen!