Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 15)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

In Portugal verloor Benfica van Gil Vincente. Welke ploeg staat momenteel (na 27 wedstrijden) aan kop in Portugal?
Ronald Koeman wist als trainer zijn eerste prijs te pakken met FC Barcelona. In de finale van de Copa del Rey was Barcelona met 0-4 te sterk voor Athletic Bilbao. In welke plaats werd de finale afgewerkt?
Chelsea won in de FA Cup de topper van Manchester City. Wat werd de uitslag van Chelsea - Manchester City?
In België boekte AA Gent een grote zege op bezoek bij Zulte Waregem. Hoeveel werd het?
Ajax won afgelopen zondag de KNVB-Beker. De Amsterdammers wonnen met 2-1. De hoeveelste keer was het dat Ajax de KNVB-Beker veroverde?
Voor de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse gaf Marc Overmars aan dat iemand van de Ajax-selectie zijn contract niet wil gaan verlengen. Om wie gaat dit?
Een aantal grote clubs heeft dit weekend het nieuws naar buiten gebracht dat zij volgend seizoen een Super League gaan beginnen. Twaalf clubs namen het voortouw en kwamen met het nieuws naar buiten. Welke club doet er in eerste instantie niet mee?
In Schotland stond de topper tussen Rangers en Celtic voor de beker op het programma. Wat werd de uitslag bij Rangers - Celtic?
In Frankrijk pakte PSG belangrijke punten door ver in de blessuretijd de winnen 3-2 te maken. Wie nam het doelpunt voor zijn rekening?
In Engeland gaf Donny van der Beek een assist. Manchester won daardoor met 3-1 van Burnley. Op wie gaf Van der Beek de assist?
Speel ook deze Quizzen!