Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 14)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

Afgelopen weekend stond de wedstrijd FC Groningen - SC Heerenveen op het programma. Arjan Robben maakte zijn rentree voor FC Groningen na een blessure. Na afloop van de wedstrijd wilde een sepler van SC Heerenveen maar wat graag het wedstrijd shirt van Arjan Robben hebben. Uiteindelijk moest hij deze teruggeven omdat het shirt voor het goede doel bedoeld was. Welke speler was dit?
Schalke'04 won na lange tijd eindelijk weer eens een wedstrijd in de Bundesliga. Van welke ploeg werd er gewonnen?
Manchester City verloor afgelopen weekend van een team dat de hele tweede helft met tien man moest aantreden. Van welke ploeg verloor City?
Op zaterdagavond stond ook een kletsnatte El Clasico op het programma. Real Madrid won de topper met 2-1. Welke speler moest vlak voor tijd het veld verlaten door twee gele kaarten te pakken?
Olympique Marseille speelde met 3-3 gelijk tegen Montpellier. Een oud-Ajacied trof doel voor Marseille. Welke speler is dit?
Rai Vloet is dit seizoen een van de smaakmakers van de Eredivisie. Van welke ploeg kwam hij over voordat hij naar Heracles kwam?
Justin Bijlow viel afgelopen zondag vlak voor tijd uit bij Feyenoord. Met welke FC-Utrecht speler kwam Bijlow in botsing?
In Frankrijk draait AS Monaco de laatste weken op volle toeren. Ook dit maal werd er weer gewonnen. Thuis won Monaco met 3-0 van Dijon. Hoe heet het stadion van AS Monaco?
Fulham verloor afgelopen vrijdag met 0-1 van Wolverhampton Wanderers. Welke Nederlander speelde de gehele wedstrijd voor Fulham?
Liverpool won zaterdag in extremis van Aston Villa. In de 90ste minuut werd de winnende 2-1 gemaakt. Wie werd de grote held van Liverpool?
Speel ook deze Quizzen!