Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het Weekend (Week 13)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

Feyenoord won afgelopen weekend van Fortuna Sittard. Welke speler ontbrak bij de Rotterdammers in verband met Corona?
De Graafschap deed in de Keuken Kampioen Divisie slechte zaken. Thuis werd er maar liefst met 0-3 verloren van FC Dordrecht. Welke Dordrecht-speler pakte een hoofdrol door twee goals te maken en een assist te geven?
Bij de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht werd gebruik gemaakt van de eerste ‘witte wissel’ in de eredivisie. Bij een hoofdblessure mag een speler gewisseld worden zonder dat het ten koste gaat van de vijf wissels. FC Utrecht wisselde tegen ADO Den Haag dus zes keer. Welke FC Utrecht speler viel vlak voor rust uit met een hoofdblessure?
Manchester United won zondag nipt van Brighton & Hove Albion. Welke speler maakte in de 83ste minuut de winnende treffer?
Paris Saint-Germain verloor zaterdag de topper tegen Lille. Welke speler van PSG werd vlak voor tijd het veld uitgestuurd?
Atletico Madrid loopt de laatste weken klap na klap op in de Primera Division. Dit weekend werd er met 1-0 verloren van Sevilla. Welke speler maakte het enige doelpunt van de wedstrijd?
In de competitie is Borussia Dortmund inmiddels afgegleden naar de vijfde plek. Van welke ploeg verloor Dortmund afgelopen zaterdag 3 april?
In de Serie A lijkt AC Milan afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. De Milanezen speelden gelijk terwijl Inter Milan wist te winnen. Tegen welke ploeg verloor AC Milan punten?
In Turkije kreeg Galatasaray een flinke nederlaag te verwerken. In een uitduel ging het met 3-0 onderuit. Van welke ploeg kreeg Galatasaray klop?
In Spanje werd zondag een wedstrijd stilgelegd door mogelijk racistische bejegeningen. Welke wedstrijd werd stilgelegd?
Speel ook deze Quizzen!