Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het weekend (Week 12)

Elke maandag kan er een quiz gespeeld worden over het afgelopen voetbalweekend. Er zullen vragen zijn over Nederlanders in het buitenland, opmerkelijke zaken in binnen- en buitenland en opvallende gebeurtenissen van het weekend. Wat weet jij van het afgelopen voetbalweekend?

Curaçao won zondagavond met 1-2 van Cuba. Welke oud-eredivisie-speler tekende voor de winnende treffer?
Jong Oranje speelde wederom gelijk. Tegen Duitsland werd het 1-1. Welke speler werd voor rust gewisseld en heeft inmiddels de selectie verlaten?
Bij Nederland - Letland floot voor het eerst een vrouwelijke scheidsrechter. Welke analist werd bedolven onder kritiek na zijn opmerking over haar optreden?
Het Nederlands Elftal droeg als 'statement' een shirt bij het betreden van het veld. Wat stond er op dat shirt?
Excelsior verliest twee oud-gedienden. Deze week werd bekend dat de club komend seizoen niet meer op die ervaring kan leunen. Welke speler blijft WEL bij Excelsior?
Tijdens Servie - Portugal werd Cristiano Ronaldo woedend op een Nederlandse scheids. Wie was die scheidsrechter?
Er is al langer discussie over de toekomst van de Champions League. De UEFA wil woensdag een beslissing nemen over het nieuwe systeem. Hoeveel ploegen gaan er meedoen in de poulefase?
De media doken vol op een verhaal waarin Aat van Herk Feyenoord miljoenen zou hebben geboden om in de club te investeren? Hoeveel geld wilde Van Herk in de club steken?
In de Keuken Kampioen Divisie stond de beladen wedstrijd tussen NAC en De Graafschap op het programma. Dit omdat Ralf Seuntjes komend seizoen de overstap maakt van De Graafschap naar NAC. Wat werd zondag de uitslag van NAC - De Graafschap?
Spanje heeft het tot nu toe lastig voor de kwalificatie voor het WK. Eerder werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Griekenland en nu won Spanje met slechts 1-2 van Georgië. Het winnende doelpunt werd pas vlak voor tijd gemaakt. Wie maakte het winnende doelpunt?
Speel ook deze Quizzen!