Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Ben jij een echte Feyenoord kenner?

Ben jij een echte Feyenoord kenner? Speel dan nu de nieuwste Feyenoord quiz en test je kennis over Feyenoord.

Wij zien het Feyenoord logo vaak voorbij komen maar welke kant van het logo is rood?
Voor veel Feyenoorders blijft de wedstrijd Feyenoord - Ajax waarin John Guidetti drie maal scoorde een van de mooiste wedstrijden uit hun leven. De Kuip ontplofte toen Feyenoord de wedstrijd met 4-2 won. In welk jaar werd deze wedstrijd gespeeld?
John Guidetti speelde niet lang voor Feyenoord maar werd als huurling een echte held. Van welke ploeg huurde Feyenoord Guidetti?
Een andere legendarische Feyenoord - Ajax was de 6-2 overwinning in 2019. Welke Feyenoorder wist deze wedstrijd geen doelpunt te maken?
In het seizoen 2001/2002 won Feyenoord de UEFA Cup. Feyenoord stroomde in dat toernooi door derde te worden in de poule van de Champions League. Welke onderstaande ploeg zat er toen in de poule van Feyenoord?
In de poulefase van de Champions League in 2001 kregen er drie spelers een rode kaart. Welke speler kreeg geen rode kaart?
Jon Dahl Tomasson blijft een clubicoon voor veel Feyenoorders. De aanvaller kwam tijdens twee periodes uit voor Feyenoord. De eerste periode was tussen 1998 en 2002. Van welke club kwam Tomasson toen over?
Arne Slot presteert momenteel goed als trainer van Feyenoord. De trainer heeft ook een verleden als profvoetballer. Voor welke club kwam Slot als voetballer niet uit?
John de Wolf is een van de assistenten van Arne Slot. Voor welke club kwam de Feyenoord held niet uit?
Feyenoord werd voor het laatst kampioen in de Eredivisie in het seizoen 2016-2017. Welk van de onderstaande spelers speelde de minste competitiewedstrijden in dat seizoen?
Speel ook deze Quizzen!