Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Arsenal #1

Arsenal won de afgelopen jaren niet veel prijzen. Toch rekenen veel mensen de ploeg uit Londen nog altijd tot een topploeg. Wat weet jij van de oude ploeg van Dennis Bergkamp?

Arsenal wordt al jaren gezien als een topploeg. Toch is het lang geleden dat de ploeg de Premier League wist te winnen. Wanneer was dit voor het laatst?
In het seizoen 2005-2006 wist Arsenal de finale van de Champions League te halen. Arsenal verloor de finale echter met 2-1. Van welke ploeg was dit?
Welke van de onderstaande Engelse spelers speelde de meeste wedstrijden voor Arsenal?
Welke aanvaller maakte de meeste doelpunten voor Arsenal?
Arsenal heeft het record in handen van de ploeg die het langst in de competitie ongeslagen bleef. Hoeveel competitiewedstrijden op rij bleef Arsenal ongeslagen?
Het seizoen 2003/2004 werd het meest succesvolle competitieseizoen in de historie. Arsenal verloor geen duel. Hoeveel punten pakte Arsenal in 38 wedstrijden?
Ook Dennis Bergkamp speelde in dat seizoen mee. Hoeveel doelpunten wist Dennis Bergkamp in 28 wedstrijden te maken in het successeizoen 2003-2004?
Arsene Wenger heeft het langst aan het roer gestaan bij Arsenal. De Fransman was meer dan twintig jaar trainer in Londen. Van welke club kwam hij in 1996 over?
Hoe vaak won Arsene Wenger de Premier League met Arsenal?
Arsenal won op 1 augustus 2020 nog een grote prijs. De FA Cup werd veroverd. Welke ploeg versloeg Arsenal in de finale?