Ultimate magazine theme for WordPress.

Quiz: Dit was het Weekend (Week 5)

Dit weekend gebeurde er weer veel op de velden. Ben jij een kenner? Speel dan de Dit was het Weekend-quiz!

Zondag speelde Borussia Dortmund in eigen huis tegen Bayern Leverkusen 04. Na 16 minuten was de stand 1-1 met twee opmerkelijke doelpunten. Wie waren de makers van deze twee doelpunten
Zondag speelde Feyenoord voor de 149ste keer de Rotterdamse stadsderby tegen Sparta. Voor de hoeveelste keer won Feyenoord de derby over alle competities ? ( competitie, beker , playoffs en oefenwedstrijden.)
Inter speelde zaterdag tegen AC Milan. Inter pakte in de eerste helft de leiding maar verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-2. Wie scoorde de doelpunten voor AC Milan ?
Liverpool speelde zondag tegen Cardiff City in de FA cup. Bij Liverpool zorgde een opvallende wissel voor een prachtig doelpunt. Wie was de speler die in de wedstrijd kwam en het laatste doelpunt voor Liverpool maakte ?
Senegal speelde zondag tegen Egypte de finale van de Africa Cup. De wedstrijd werd uiteindelijk door middel van penalty’s bepaald. Wie schoot de winnende penalty binnen ?
FC Barcelona speelde zondag tegen Atletico Madrid en won in het Camp Nou met 4-2 van de regerend landskampioen. Dani Alves pakte in de 69ste minuut nog een rode kaart. Waarvoor kreeg hij deze rode kaart ?
Ajax breidde hun voorsprong op PSV uit mede door het puntenverlies van de Eindhovenaren. Wat werd de uitslag van PSV tegen AZ ?
Chelsea speelde zaterdag in de FA Cup tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd moest in de extra tijd worden bepaald nadat het 1-1 werd in de reguliere speeltijd. Wie maakte in de extra tijd het winnende doelpunt?
Manchester United speelde vrijdag tegen Middlesbrough. De wedstrijd werd uiteindelijk bepaald door middel van strafschoppen. Wie miste uiteindelijk de penalty die zorgde voor de nederlaag van zijn ploeg ?
In de Turkse Super Lig speelde koploper Trabzonspor tegen Kasimpasa. Wat werd uiteindelijk de eindstand van deze wedstrijd?
Speel ook deze Quizzen!